Keresés ebben a blogban

2010. június 28., hétfő

23. Konklúziók



9. fejezet: Konklúziók

Végső soron, összegzésképpen megállapítható, hogy a gyakorlatban alkalmazható Komini elmélet távlatokat nyújt mind a gyakorlati szakembereknek, mind a spirituális gondolkodóknak.
Igazán nagy kihívás azonban azok előtt áll, akik integrálni kívánják a saját fejlődésük érdekében és a munkájuk kapcsán.
Komoly dilemma, hogy a mindennapokat kell spirituálisan megélni, vagy a spiritualitást előtérbe helyezve a mindennapokat kell háttérbe szorítani. Átalakítva az életmódot, a kapcsolatot a halállal, a szexualitással, a pénzzel, családdal. De ezek nagy csapdát rejtenek, főleg a minket körül vevő emberek, családtagok számára. A lelki fejlődés szinkronicitása, legalábbis családon belül fontos tényező. Ellenkező esetben szakítás lehet a vége. Az biztos hogy aki ezen az úton elindul, számolnia kell azzal a lehetőséggel, hogy teljesen megváltozik a baráti köre.
Ha a családja nem, akkor Ő egy szerencsés ember, de erre azért ritkán látunk példát.


Nagyon komoly energetikai potenciál alakult ki a körül a kis mag körül, akinek sikerült végig vinni a 4 esztendőt. Ez az időszak életünk fontos időszaka volt. Barátságok, intrikák, kritikák értek bennünket, egymás részéről. Komoly tanulási folyamat volt. Sokat tanultunk embernek lenni, embernek maradni. Sok komoly egyéniséget ismertünk meg. Hálásak lehetünk a sorsnak, hogy ide járhattunk.







10. fejezet: Köszönetek

Köszönet mindenkinek, aki hozzá járult ennek az iskolának a kialakításához.
Köszönöm Dankó Icának, hogy felhívta figyelmemet erre a lehetőségre.
Köszönet az oktatóknak a lojalitásukhoz, hogy képesek voltak figyelembe venni a felnőtt oktatás finomságait.
Köszönet Vologyának az elméleti gyakorlati tapasztalatok átadásáért.
Köszönet Krisztának a tiszta Női energia képviseletéért, viseléséért.
Köszönet a segítőknek, akik a hátteret biztosították.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése