Keresés ebben a blogban

2010. március 12., péntek

18. 8-as csakra



8-as csakra: a spirituális energiák, kapcsolat a finomabb rendszerekkel, az istenekkel, a szellemekkel, és az angyalokkal.

Ha igaz az, hogy az emberek 85% az 1-es, 2-es és 3-as csakra szintjén élik életüket, akkor az is igaz, hogy a 8-as csakrás energetikai szinten csak néhány ember képes arra, hogy a finomabb rendszerekkel kapcsolatot tartsanak. Számuk nem haladja meg a 0,5%-ot, ők azok a jógik, a mesterek, tanítók, akik már a földi dolgokat totálisan el tudják engedni, és a teljes megvilágosodás állapotában csak a belső boldogság keresésével töltik idejük.Őket nevezzük felébredetteknek.




Ők már tudatában vannak annak, hogy Isten egy tudati állapot, egy olyanfajta érzés, mentális állapot, melyet mindenki elérhet, hiszen mindenki önmagában egy isten, mindenki megtalálhatja önmagában azt a belső kapcsolatot, melyen keresztül egyfajta spirituális élményre tehet szert. 


Ezen a ponton csak az elengedéssel és a belső komfortérzet kialakításával van bizonyos baj, és azzal a társadalmi beidegződéssel és hozzáállással, hogy mi is az emberi életben a boldogság mérőszáma. Mi az, amitől azt mondhatjuk, hogy boldogok vagyunk? Akik így élik meg az életüket, azok biztosan boldogok, a megvilágosodás rendszerében élnek, és tulajdonképpen az életük nagy részét egyfajta megváltozott tudatállapotban töltik. Ők képesek segíteni energetikailag azoknak az alacsonyabb rezgésszintű embereknek, akik nyitottak erre.



A csakrához tartozó mantra:
„Bocsáss meg Istenem, hogy nem szerettelek eléggé.
Tagadom Istent.
Elfogadom Istent.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése